045 - 52 33 333 info@harreman.nl
Contact opnemen

Verhuizen van archieven en bibliotheken

Harreman Verhuizingen verhuist uw archieven/bibliotheek efficiënt en accuraat, volgens een vooraf nauwkeurig opgesteld plan. Wij werken met vakkundige verhuizers (die beschikken over de VOG-RP en VOG-NP erkenning) en de juiste middelen om de archiefwerkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Wij denken met u mee en adviseren u graag over hergebruik van stellingen, een goede codering en het opstellen van een indelingsplan van uw archief. Kostbaarheden, belangrijke archiefstukken of bijzondere boeken krijgen van ons een exclusieve behandeling, zodat u bent verzekerd van een perfecte verhuizing.

U kunt uw archieven en bibliotheken tijdelijk of voor langere tijd opslaan in onze goed beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties door het hele land. Kijkt u op Archiefopslag voor meer informatie.
Ook beschikt Harreman over moderne faciliteiten voor het beheer van uw archief. Dit kan variëren van het opschonen, opzoeken, klaarzetten en bezorgen tot en met het per e-mail versturen van stukken. Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden opgeslagen en beheerd onder de meest ideale omstandigheden.
 
045 - 52 33 333 info@harreman.nl
Afspraak inboeken
Offerte aanvragen