045 - 52 33 333 info@harreman.nl
Contact opnemen

Verhuizen van onderwijsinstellingen

Harreman Verhuizingen heeft veel ervaring in het verhuizen van onderwijsinstellingen. Of het nu gaat om basis-, voortgezet- of universitair onderwijs. Deze vaak complexe verhuizingen voeren wij efficiënt en snel uit. Wij werken met een goed team verhuisspecialisten, de beste middelen en een goede voorbereiding en planning. Hierdoor is het met Harreman mogelijk in een kort tijdsbestek (veelal in vakantieperiodes) de verhuizing te realiseren.
Naast het daadwerkelijk verhuizen biedt Harreman extra service, speciaal voor onderwijsinstellingen. U kunt onze vakmensen inzetten voor het (de)monteren van meubilair, apparatuur en machines. Bovendien biedt Harreman u een totaalconcept van ontkoppelen, verhuizen, reinigen en opnieuw installeren van alle werkplekapparatuur, practica-apparatuur en laboratoria. Kijk op Handyman Service voor onze aanvullende dienstverlening.

Harreman is ISO-9001, ISO-vca, ISO-milieu 14001 en CO2 neutraal gecertificeerd en voldoet hiermee aan de inkoopcriteria voor overheidsinkopers.
045 - 52 33 333 info@harreman.nl
Afspraak inboeken
Offerte aanvragen