045 - 52 33 333 info@harreman.nl
Contact opnemen

Over ons

Harreman Verhuizingen 90 jaar ervaring!

Dat betekent 90 jaar gedrevenheid en gericht op de toekomst. Harreman Verhuizingen is in 1931 opgericht en is door onze vakkundige en betrouwbare dienstverlening uitgegroeid tot één van de bekendste en grootste verhuisbedrijven in Limburg.

Harreman Verhuizingen is aangesloten bij de organisatie Top Movers, een landelijk samenwerkingsverband van 16 vooraanstaande Erkende Verhuisbedrijven, verspreid over 25 vestigingen door heel Nederland, die elk bekend zijn in hun eigen regio. Zo kunnen wij elke verhuizing aan, van groot naar klein. En door het netwerk van Top Movers, kunnen wij voordeliger tarieven hanteren.

Harreman Verhuizingen beschikt over diverse certificaten en is altijd op zoek naar goede oplossingen binnen het Maatschappelijk Verantwoorde dienstverlening. Of het nu gaat om inboedelverhuizing of een ingewikkelde bedrijfsverplaatsing. Al in een vroeg stadium kunt u gebruik maken van onze kennis, advies en begeleiding want wat wij voor u doen, doen we met uiterste zorg, vakkennis en efficiency. Uw verhuizing is altijd prettig geregeld met Harreman Verhuizingen.
045 - 52 33 333 info@harreman.nl
Afspraak inboeken
Offerte aanvragen